4
Domaći fudbal

Svetozar Mijailovic Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda, okupljanje pripreme Beograd, Srbija 12.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DONETA PRESUDA U SLUČAJU „TERZIĆ“: Evo šta je sud odlučio u vezi prvog čoveka Crvene zvezde!

Objavljeno: 31.07.23 u 12:45

Alfa i omega srpskog šampiona saznao presudu.

Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde, oslobođen je svih optužbi vezanih za  zloupotrebe u vezi sa transferima nekadašnjih igrača OFK Beograd od strane Višeg suda u Beogradu.

Ovo je u suštini prvostepena presuda, a tužilaštvo može da uloži žalbu na adresu Apelacionog suda.

U pitanju je slučaj Branislava Ivanovića, tačnije da je nakon njegovog transfera Terzić protivpravno prisvojio novac, a slučajevi prodaja Vanje Grubača i Srđana Stanića ranije su zastarele.

Od samog početka slučaja negirane su sve optužbe, a optuženi se branio po principu da sa tim transferom on nije imao nikakve veze, što se na kraju ispostavilo i kao tačno.

 

14
28

4 Komentara

  1. FUJ!
    Dovidjenja SRbijo,pakuj se za pocinak vecni. Nema te vise. Ti nisi u stanju osuditi 20 godina mafioza koji je pokrao sve pare svoga kluba, pobegao sa njima u CG… a sada zahvaljujucibajnim pravednim i naprednim vlada srpsim om. Reci cu: ovo je zlocin nad pravdmo i nad postenjem naroda koji ga drzi u dusi kao najdrazi biser svoga postojanja, I VI TO SVE GAZITE, GUZICARI,MJM!

    1
    0
    Odgovori
    • Ufufufufufufuf hahahahaha,taj prokleti bivši režim i za doktora i za aboliranog počasnog predsednika
      Pravna država na delu,ufufufufjoooojjjj…

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter