6
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINI MEČ SA ZVEZDOM U DRUGOM PLANU: Batak meša karte pred gostovanje u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 30.07.23 u 15:50

Novosađani se fokusiraju na susret sa APOELOM.

Večeras d 20 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru prvog kola Mozzart Bet Superligi Srbije fudbaleri Vojvodine odmeriće snage sa Crvenom zvezdom.

Kako stoje stvari, Voša će na megdan ‘crveno-belima’  u kombinovanom sastavu, jer kako saznaje Mozzart Sport, Novosađani će igrati bez Čumića, Malbašića, Kajevića, Baraja, Traorea, Radulovića, Lazarevića, Antonijevića. Ovo znači da će Radoslavu Bataku u fokusu duel sa APOELOM koji je na programu 7. avgusta.

Pomoćni trener ‘stare dame’ Bojan Neziri je istakao da će priliku dobiti mladi igrači.

-Šansu će dobiti i mladi igrači, koji treba da se dokažu, a mi verujemo u njih. Na raspolaganju imamo 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan da predstavljaju veliki klub i da računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca i u svakom trenutku svako od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi. – poručio je.

 

1
5

6 Komentara

  1. Niko nema roster za evropu i domacu ligu osim Zvezde, jednostavno zrtvuju prvenstvo da bi uzeli koji dinar u Evropi. Jako jeftino su izgubili protiv Apoela, imaju cemu da se nadaju kuci. Jedino mi je zao sto ce ih Zvezda razmontirati, jer nama trebaju jake utakmice poput Fiorentine, Zenita, Fenera… Sto bi rekao Terzic odavno smo mi prerasli domace takmicenje!

    0
    1
    Odgovori
    • Sta rece, preraslu domace takmicenje. Majke ti, u kom ste vi to takmicenju konkurentni. Podseti me. Ko vusoko leti ….znate vec….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter