0
Košarka

Tristan Vukcevic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUSRET SA LEGENDOM: Vukčević otkrio da je dobio poziv slavnog NBA košarkaša!

Objavljeno: 30.07.23 u 11:50

Ovako nešto sigurno znači mladom košarku

Mladi košarkaš Partizana, Tristan Vukčević, nedavno je dobio poziv koji ga je prijatno iznenadio. Nakon što je bio draftovan od strane Vašington Vizardsa, Vukčević je i dalje ugovorni igrač Partizana za sledeće dve sezone. Ipak, i dalje postoji šansa da njegova karijera krene ka NBA ligi, a prilika za to može doći od samog Marka Gasola, poznatog NBA igrača.

U razgovoru za „NBC Vašington“, Tristan Vukčević je ispričao interesantnu anegdotu koja se dogodila dok je nastupao za Real Madrid 2021. godine i igrao protiv Barselone. Tada je imao duel sa Pau Gasolom, a po završetku utakmice, Vukčević je izrazio poštovanje prema iskusnom igraču.

„Čast je igrati protiv tebe“, rekao je tada Vukčević Pau Gasolu.

Dve godine kasnije, nakon što je Vukčević postao draftovan od strane NBA tima, usledio je neočekivani poziv od Marka Gasola. Mark je kontaktirao mladog košarkaša kako bi mu pružio savete o životu i igri u NBA ligi.

„On me je pozvao i rekao mi da mu se sviđa kako igram i hteo je da mi pruži savete. Objasnio mi je razlike između NBA i evropske košarke, kako je život tamo i kako da se adaptiram na to. Poručio mi je da uvek mogu da ga pozovem ako me nešto bude mučilo i zaista sam mu zahvalan“, ispričao je Vukčević.

Ovaj gest Marka Gasola pokazuje podršku i interesovanje za razvoj mladog košarkaša, a Vukčević je očigledno impresioniran pažnjom koju mu je ukazao NBA veteran.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter