0
Extreme

FOTO: Printscreen/Twitter

NOKAUT ZA PAMĆENJE: Srbin brutalnim udarcem patosirao rivala u ringu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.23 u 09:50

Izuzetna završnica čuvenog „Doktora“

Srpski MMA borac Uroš Medić je zabeležio spektakularnu pobedu na UFC 291, održanom u Solt Lejk Sitiju. Iako nije bio proglašen za favorita prema bukmejkerima, Medić je sve razuverio svojim izvanrednim izdanjem protiv Metjua Semelsbergera.

Borba je bila izuzetno napeta, sa dominacijom Semelsbergera u prvoj i drugoj rundi, prema mišljenju UFC analitičara. Međutim, u trećoj rundi, Medić je otklonio sve dileme i krenuo na pobedu.

Odlučujući trenutak došao je kada je Medić izveo spektakularan udarac iz okreta, pogodivši protivnika podlakticom u glavu i uzdrmao ga. Nakon tog trenutka, Uroš nije prestajao i nastavio je sa serijom razornih udaraca dok je Semelsberger bio na podu, što je prisililo sudiju da prekine meč i proglasi srpskog borca pobednikom.

Zahvaljujući ovoj impresivnoj pobedi, Medić je sada u seriji od dve vezane pobede u UFC-u, čime je dodatno potvrdio svoj talenat i kvalitete u oktagonu. Sa devet pobeda iz deset profesionalnih borbi, Medić je pokazao da je ozbiljan igrač u svetu MMA.

Njegova nadimka „Doktor“ postaje sve zasluženiji, s obzirom na to da je sedam od devet pobeda osvojio nokautom, a dve putem tehničke predaje protivnika. Ovo je samo još jedan dokaz da je Uroš Medić nezaustavljiva sila u svetu MMA borbi.

13
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter