0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Fulham Football Club

MITRU PROPAO TRANSFER? Srpski napadač opet među igračima Fulama!

Objavljeno: 30.07.23 u 10:55

Izgleda da su stvari postale komplikovanije

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović vratio se na treninzima Fulama u Londonu, što znači da će nastaviti svoju karijeru u ovom klubu uprkos prethodnim spekulacijama.

Iako su mediji ranije pisali o mogućnosti da će se Mitrović i Sergej Milinković-Savić pridružiti Al Hilalu u Rijadu, ovaj transfer neće se ostvariti. Fulam nije bio zadovoljan ponudom kluba iz Saudijske Arabije, što je dovelo do propasti ovog transfera.

Mitrović je izrazio želju da pređe u Al Hilal, međutim, nakon neuspelih pregovora, srpski napadač će ostati verni svom trenutnom klubu i nastaviti svoju karijeru u Fulamu.

Njegova odluka da ostane u Fulamu donosi olakšanje i radost navijačima kluba, jer je Mitrović jedan od ključnih igrača tima i njegovo prisustvo na terenu će biti od vitalnog značaja za njihove sportske ambicije.

Da, Mitrović se vratio. To je proces i situacija nije laka. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da pričam o mojim igračima. Da, u grupi je sa ostalim igračima. Nadamo se da ćemo moći da ga ‘spremimo’ što je bolje moguće u narednih nekoliko dana – rekao je Marko Silva, trener Fulama.

U daljem tekstu stoji da se Al Hilal sada okrenuo novoj meti i da hoće Osimena iz Napolija.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter