2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV O ZVEZDI: ‘Mnogo je moćnija nego prošle sezone!’

Objavljeno: 30.07.23 u 17:50

Nekadašnji sportski direktor ‘crno-belih’ iskreno.

Fudbaleri Partizana su u okviru prvog kola Mozzart Bet Superlige Srbije gostovali ekipi TSC-a iz Bačke Topole. U jednoj jako dinamičnoj i zanimljivoj utakmici viđena su čak šest golova, a rezultat je bio 3:3. Nije ni pripremni period tima iz Humske bio baš sjajan, dok je sa druge strane Crvena zvezda odigrala maestralno.

Bivši sportski direktor ‘crno-belih’ Ivica Iliev rekao je da su tako isto počeli 2010. godine, pa su na kraju osvojili duplu krunu, ali je prokomentarisao i igru Crvene zvezde.

-Nisam gledao ni Zvezdu, ali rezultati govore. Možda čak više taj turnir u Rusiji nego 5:0 protiv Fjorentine. Čuo sam sjajne stvari o treneru Baharu, definitivno je do trenera. Zvezda je sigurno mnogo moćnija nego prošle sezone. Ali, pripreme nekad pokažu potpuno suprotno. Kad sam se vratio 2010. u Partizan, sve smo utakmice izgubili na pripremama, bili smo jako loši. Niko nije imao nikakva počekivanja od tog tima. Na kraju smo osvojili duplu krunu i igrali u Ligi šampiona. – poručio je.

Nedavno je bivši igrač Partizana Sejdub Suma potpisao za Novi Pazar, a Iliev je kazao da nije iznenađen što opet igra u Srbiji.

-To je igrač čudnog temperamenta i nisam iznenađen da mu se opet igra u Srbiji. Neko vreme nije igrao, a kada je tako onda morate da prihvatite ponude koje god da su. Suma je sada u godinama za uživanje, mada je on fudbal uvek igrao s uživanjem. U Srbiji mu je bilo lepo, bila bi velika stvar za Novi Pazar da dođe. Novopazarci i publika tamo će da uživaju u njegovom šouu, verujem i da bi stadion mogao da bude još više pun zbog njega. – naveo je on.

Naveo je da bio maestralan te sezone.

-Meni je bitno da je on bio maestralan te jedne sezone, monstruozan je bio. Igrali smo najlepši fudbal u evropskim mečevima, on je rešavao i derbije. Pokazao je sav talenat i kvalitet, sada će možda ponovo da igra u Srbiji. Takvog igrača je teško naći i dovesti ga. – dodaje Ivica.

Na kraju je istakao da nije gledao utakmice Partizana i da ne može još uvek da komentariše bilo šta.

-Nisam gledao utakmice Partizana. Mora da prođe bar neko vreme da bih mogao da kažem nešto o timu i tim novim igračima. Ne bi bilo fer da sad pričam. – zaključio je Iliev.

 

6
11

2 Komentara

  1. Lagano se sprema odstupnica kod Franjevaca kad bude -30 ove sezone..
    Zvezda ima mlogo moćan tim-projektovan za finale Lige klonfirencije, ‘nate?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter