0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

AMER POSTAO HIT EVROBASKETA: Progovorio srpski i oduševio sve pred veliko finale! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.23 u 08:55

Sjajna uvertira pred odlučujući meč

Niš je domaćin spektakla na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina, a naši hrabri Orlići su uspeli da se domognu finala, gde će se boriti za zlatnu medalju. Protivnik u ovom velikom okršaju biće reprezentacija Španije, a svi putevi ka Čairu već su zatrpani entuzijastičkim navijačima i košarkaškim ljubiteljima, spremnim da bodre našu mladu selekciju.

Do sadašnjeg trenutka, Evropsko prvenstvo pokazalo se kao pravo blago za naše Orliće, a njihova igra očarala je i najzahtevnije kritičare. Nenad Stefanović, selektor tima, uspeo je da izgradi homogenost u ekipi, što je dovelo do toga da su se različiti igrači izdvajali kao lideri tokom različitih mečeva. Ovo svedoči o ogromnom talentu i kvalitetu generacije koju ima Srbija u ovom uzrastu, donoseći optimizam za budućnost našeg košarkaškog sporta.

Pored spektakularne igre na terenu, još jedan hit ovog prvenstva je postao Džoš Bet, komentator na zvaničnom FIBA kanalu. Iznenađujuće, Džoš je tokom utakmica Srbije često koristio srpski jezik, privlačeći pažnju i simpatije publike. Međutim, njegova ljubav prema Srbiji i srpskom jeziku otišla je korak dalje, jer je na svom Tviter profilu objavio poruku na srpskom jeziku, čime je dodatno oduševio navijače i postao pravi internet fenomen.

Zdravo, kako ste prijatelji moje. Moje ime je Džoš, dobro veče. Želim da se zahvalim svim ljubiteljima srpske košarke, ja sada učim srpski. Ja volim te Srbijo, ja volim srpsku košarku. Sada ja idem da spavam, vidimo se sutra, laku noć prijatelji moji, ja volim Srbiju – rekao je Džoš.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter