0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Ivanovic (L) and Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SE OPROSTILA OD IVANOVIĆA: Vreme je za nove izazove – „Hvala na svemu i puno sreće!“

Objavljeno: 29.07.23 u 18:51

Nastaviće karijeru u Rusiji.

Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde, Nikola Ivanović, postao je novi igrač ruske ekipe Rune, koja je nedavno postala član VTB lige. Nakon provedene dve sezone u Beogradu, Ivanović je odlučio da je vreme za novi izazov i odlazi sa Malog Kalemegdana, iako je imao i druge ponude.

Košarkaški klub Crvena zvezda se oprostio od dosadašnjeg plejmejkera objavom na svom oficijalnom sajtu.

Plejmejker Nikola Ivanović napustio je KK Crvena zvezda Meridianbet sa istekom dvogodišnjeg ugovora.

„Džoni“ je u Beogradu ostavio odličan utisak kao odličan čovek i košarkaš, ali i svojim pozitivnim i profesionalnim stavom na terenu i svlačionici.

FOTO: KK Crvena zvezda

Sa timom je osvojio pet trofeja u sezonama 2021-2022 i 2022-2023. Triplu krunu u sezoni 2021-2022 i dva trofeja u sezoni 2022-2023.

Klub ovom prilikom želi da se zahvali Nikoli na svemu, i poželi mu sve najbolje puno zdravlja, sreće i sportskih uspeha u nastavku njegove karijere u Moskvi – napisali su iz KK Crvena zvezda.

 

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter