0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SPREMITE SE ZA UFC 291 SPEKTAKL: Porije protiv Gejčija, Blačovič protiv Pereire, kome će pripasti bonus?

Objavljeno: 29.07.23 u 09:00

POGLEDAJTE KOJI BONUS OČEKUJE UČESNIKE UFC 291 SPEKTAKLA

Neko se u oktagonu bori za pojas, a neko za bonus!

Ovog vikenda, u noći između subote i nedelje, na programu je UFC 291 spektakl u Solt Lejk Sitiju, a sve oči će biti uprte na borbu između Porijea i Gejčija.

Da sve bude još bolje, uoči ove borbe nas očekuje još 4 fenomenalne borbe. Naime, mejn kart otvaraju Kijeza i Holand, nakon čega se sastaju Ferguson i Grin. Odmah potom će snage odmeriti Tomson i Majkl Pereira, a njegov prezimenjak, Aleks Pereira, stupa na scenu gde ga očekuje okršaj sa Janom Blačovičem.

Još 7 borbi je na programu tokom vikenda, a da bi uzbuđenje napustilo granice oktagona, kladionica AdmiralBet je spremila sjajan UFC bonus tiket sa pojačanom ukupnom kvotom, za sve ljubitelje borilačkih veština i sportskog klađenja. Nemojte lupati glavu, već posetite sajt AdmiralBet.rs i bacite pogled na predefinisani UFC bonus tiket, pa ako se slažete sa prognozom, uplatite tiket i iskoristite priliku da uvećate potencijalni dobitak, jer kvota umesto predviđenih 19,26 iznosi 22,15!

Pored toga, AdmiralBet je spremio i vrhunske specijale za veliki broj borbi, koje možete pogledati na ovom linku, a dostupni su svim igračima sa otvorenim korisničkim AdmiralBet nalogom. Za registraciju na AdmiralBet.rs je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je kompletirati ovde, u svega par klikova. Sve novoregistrovane igrače očekuje vreo letnji Bronus dobrodošlice od 3000 dinara, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pogledajte ponudu, sastavite tiket i naplatite svoje poznavanje UFC-a!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter