3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SALDANJA VREDI I VIŠE OD TRI MILIONA, ALI CRNO-BELI U NADOKNADI BEZ TRI BODA: Remi u Topoli nakon sjajnog meča! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.23 u 22:55

Derbi u Topoli.

Fudbaleri TSC-a su na svom terenu dočekali Partizan u derbiju prvog kola Superlige Srbije, a ovo je sudar dve ekipe od kojih se očekuje da budu učesnici Evrokupova ove jeseni.

Ipak, TSC je opravdao svoje drugo mesto prošle sezone, i ekspresno stigao do prednosti sjajnim golom Gorana Antonića nakon nešto više od deset minuta igre, a sjajan ritam je na snazi od samog starta.

Ali velikan iz Beograda nije hteo da se preda, pa su tako blickrigom crno-beli, najpre golom Bibrasa Natha, a potom i Kristijana Belića su su potpuno preokrenuli rezultat za svega tri minuta, i na krilima sjajne energije otišli na obaveznu pauzu.

Ipak duboko u nadoknadi, neopreznost Kanutea je sankcionisana najstrožom kaznom, pa je tako nakon gledanja VAR-a Ifek Đakovac matirao Stevanovića sa bele tačke.

Ipak, pojačanja Partizana su ostavila sjajan prvi utisak i u prvih deset minuta nastavka su crno-beli imali totalnu inicijativu, ali je nakon iznuđenog kaznenog udarca Saldanje, Natho bio neprecizan, a gol mladom Iliću je poništen zbog milimetarsog ofsajda.

Ipak, Partizan je uspeo da sačuva pribranost, i nakon promašenog penala domaće ekipe, odmah u sledećem napadu crno-beli su uspeli da postignu gol, a strelac je bio pridošlica Mateus Saldanja nakon prekida!

Ipak, duboko u nadoknadi, sa igračem manje usled crvenog kartona Kalulua gosti nakon kornera i loše reakcije Antića domaći su uspeli da dođu do boda nakon udarca iz ugla.

Standings provided by Sofascore

 

10
7

3 Komentara

  1. Dosta bre vase kuknjave !!!!
    Imali ste 3:2 do poslednje sekunde .Ko vam je kriv sto neznate da se postavite kod kornera i sto vam je golman tolko „skraćen“ da nesme da izadje na loptu .Al zato sme da se valja besomucno po terenu kad god uhvati loptu. E to su vam glavni razlozi poraza a ne sudije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav naslov hahah
    Gdje nestade onaj sraman naslov Partizan osporio titulu vicešampiona TSC-u? Na šta ste aludirali? Kakav amaterizam

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako si ti vajni novinaru sramno opisao ova dešavanja na utakmici. Visestruki lopovluk, koji je tesko shvatiti iako se ponavlja 11-12g.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter