1
Košarka

FOTO: Starsport

PREDSEDNIK SRBIJE GOVORIO O FINANSIRANJU ZVEZDE I PARTIZANA: Evo šta je pourčio!

Objavljeno: 29.07.23 u 11:50

Vučić se dotakao večitih u košarci.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je gostovao u emisiji Jutro na TV Prva gde je govorio o njegovom prisustvu na utakmici Crvene zvezde Fiorentine, ali je i pričao o finansiranju ‘crveno-belih’ i ‘crno-belih’.  On je naveo da i jedne i druge finansira država.

-Kada ste krivi za sve, kada ste krivi za superćelijsku oluju, kada ste krivi za afričku kugu kod naših svinja, kada ste krivi za kišu i sunce, kada ste krivi kada Partizan uzme titulu u ABA ligi, kada ste krivi kad Zvezda uzima titulu. Kada ste krivi svakom za sve, a nikom niste zaslužni. Niste zaslužni, iako vi finansirate i Zvezdu i Partizan, ne finansiraju se oni zato što su mnogi pametni, nego zato što ih finansira država. I jedni i drugi će da igraju Fajnal-for jer imaju timove za to. Kada je to bilo moguće? – istakao je.

Nastavio je i dodao da šta god je dobro uvek postoji krivac.

– Godinama ranije su govorili da Cibonu u Zagrebu finansiraju za milion evra, hajde sada da vidimo koliko put više miliona evra finansiramo nego što je to ranije radio Zagreb ili Atina ili ne znam ko. Samo hoću da kažem šta god da je dobro, uvek mora da postoji krivac. Najlakše je da bude jedan i da bude dehumanizovan. Jer on je sve ono što sprečava nas koji smo bili niko i ništa koji ćemo biti niko i ništa u smislu istorijskog rada za narod Srbije. Sprečava nas u našim kombinacijama, da mi budemo lično bogatiji. – poručio je Vučić.

2
18

1 Komentara

  1. Za Vucica se prica da je zavrsio Parvni fakultet, a iz govora se da zakljuciti da ne razume pravo… Ako drzava pomaze sport, to ne znaci da Vucic pomaze sport, vec vlada Srbije koja po Ustavu i Zakonima Srbije vodi racuna o trosenju budzeta.. E sad da li vlada to cini pitanje je? Cini se da ona to ne radi… Zasto Vucic u ime vlade odredjuje koliko ce ko dobiti i cemu sluze zakoni i propisi, koje je Skupstina donela, ako ih on krsi i zloupotrebljava….. Nadimanje javnosti u vezi uvdjenja opsteg rata protiv JSD Partizan, sasvim sigurno eksplodirace na ulici a bilans svega moze biti nesaglediv…Suska se da je vlada stopirala par sponzora za KKP a deo tih para namenila FKP… Ako je to tacno onda je potpuno jasno da drzavni vrh manipulise sa likvidacijom JSD Partizan.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter