1
Evroliga

James Nunnally Mathias Lessort Kevin Punter Zach Leday ABA liga, Finale treca utakmica, Crvena Zvezda - Partizan , Srbija, Beograd 18.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN NA KORAK OD POJAČANJA: Potez Makabija otvorio put američkom Srbinu ka Humskoj!

Objavljeno: 29.07.23 u 19:15

Ovo bi moglo da znači njegov angažman

Hasijel Rivero je potpisao ugovor s izraelskim klubom Makabi iz Tel Aviva, što može imati značajne posledice za beogradski Partizan.

Američki košarkaš Frenk Kaminski, koji je već duže vreme povezivan s prelaskom u Evropu, bio je u izboru između Makabija i Partizana. Međutim, sada kada je Rivero prešao u Makabi, Kaminskog bi se verovatno moglo očekivati u redovima beogradskog Partizana.

Rivero je kubanski košarkaš koji je poslednje dve sezone igrao za Valensiju. Njegov dolazak u Makabi znači dodatno pojačanje za izraelski tim, koji se svake godine bori za visoke pozicije u Evroligi i nacionalnom prvenstvu.

S druge strane, Frenk Kaminski je američki centar srpskog porekla i ima bogato iskustvo igranja u NBA ligi za različite timove. Igra na poziciji koja bi bila od velikog značaja za Partizan, i njegov potencijalni dolazak bio bi značajno pojačanje za srpski klub.

Ostaje da se prati dalji razvoj situacije, ali izgleda da Partizan može očekivati pojačanje u vidu Frenka Kaminskog ukoliko se njegova veza s Makabijem bude ostvarila, nakon što je Rivero postao novo pojačanje izraelskog kluba.

28
6

1 Komentara

  1. Kao zamena za Koprivicu?Opet nam fali prvi centar.Drugi Alen,treci Koprivica,cetvrti Kaminski?Dal nam treba uopste???

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter