0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NEZIRI PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘Veliki izazov, kao i svaki derbi na ‘Marakani!’

Objavljeno: 29.07.23 u 15:05

Odličan meč nas očekuje.

Fudbaleri Vojvodine će na startu Mozzart Bet Superlige Srbije imati jako težak zadatak, a to je pakleno gostovanje na stadion ‘Rajko Mitić’ gde će odmeriti snage sa furioznom Crvenom zvezdom. Novosađani su ovoj sezoni igrali jedan meč već, u kvalifikacijama za Ligu Konferecnija protiv APOELA gde su poraženi 2:1.

Pomoćni trener ‘stare dame’ Bojan Neziri je pred utakmicu sa Zvezdom rekao da to za njih predstavlja veliki izazov.

-Utakmica sa Zvezdom predstavlja za nas jedan veliki izazov, kao i svaki derbi na „Marakani“. Idemo tamo otvorenog garda, da se pokažemo u najboljem svetlu protiv renomiranog protivnika. Novi trener Zvezde promenio je pola sastava, za kratko vreme uspeo je da napravi velike stvari. Poštujemo ih, ali ne idemo sa strahom. Utakmice sa Zvezdom su poseban motiv i za sve naše igrače da se dokažu na pravi način pred ispunjenim tribinama. – započeo je.

Dodao je da se posle utakmice sa APOELOM nekoliko igrača požalilo da sitne nelagode.

-Tokom popodnevnog treninga moramo videti sa lekarskim timom, jer se određeni broj igrača požalio na sitne nelagode nakon utakmice sa APOEL-om. Više ćemo znati tek posle večerašnjeg treninga kako će izgledati naš početni sastav, ali sigurno da će biti promena. Šansu će dobiti neki mladi igrači da se dokažu, ali mi verujemo u njih i svi koji dobiju šansu treba da je iskoriste maksimalno. – nastavio je on.

Kazao je da računaju na 24.25 igrača.

Na raspolaganju imamo 24, 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan koji klub predstavlja i da mi računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca, u svakom trenutku svaki od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi. – navela je desna ruka Radoslava Bataka.

Dotakao se i povređenih Malbašića Kajevića.

 -Očekujemo da će se Malbašić i Kajević vratiti za utakmicu protiv APOEL-a. Počeli su da treniraju, tako da postoje naznake da će do revanša biti potpuno spremni. Opet kažem, utakmica sa Zvezdom je sutra, ali nam je u podsvesti i revanš sa Kipranima, jer smo u drugom poluvremenu pokazali dobru igru i da svakom protivniku možemo da napravimo problem, baš kao što verujemo da možemo i sutra Crvenoj zvezdi. Mi uvek želimo da se nadigravamo, jer je to naša trenerska filozofija. Tako želimo da igramo i sutra u Beogradu, ali i u četvrtak protiv APOEL-a, gde čitava sportska javnost očekuje da vidi pravu Vojvodinu. – istakao je Neziri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter