0
Košarka

Stefan Markovic (L), Mathias Lessort (M) and Hassan Martin (R) at 4th game of ABA league finals between kk Crvena Zvezda and kk Partizan, played on June 20th 2023 at Belgrade, Serbia, Aleksandar Nikolic hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

NEKADAŠNJI KOŠARKAŠ PARTIZANA SE POVREDIO PRED PRIPREME: Lesora muči zglob, Francuzi zabrinuti!

Objavljeno: 29.07.23 u 17:41

Sigurno će propustiti pripremni duel.

Doskorašnji košarkaš Partizana, a sada član Panatinaikosa Matijas Lesor, zbog povrede skočnog zgloba, trenirao je odvojeno od saigrača iz reprezentacije Francuske. Samim tim, on će sigurno će propustiti pripremni duel pred Mundobaske, koji njegova selekcija igra protiv reprezentacije Tunisa, 6. avgusta.

Francuski košarkaški savez izvestio je da je Lesor osećao nelagodnost u zglobu, što ga je primoralo na odmor. Medicinsko osoblje reprezentacije pažljivo će pratiti stanje povrede uz konsultacije s Panatinaikosom, klubom za koji trenutno nastupa Lesor.

Podećamo da Svetsko prvenstvo u košarci počinje 25. avgusta, a Francuska će se takmičiti u Grupi H zajedno sa Kanadom, Letonijom i Libanom.

Nakon što je propustio Evropsko prvenstvo 2022. godine, Lesor je sada ponovo dobio poziv u nacionalni tim. On je imao impresivnu sezonu u Partizanu, sa kojim je osvojio titulu u ABA ligi, a bio je jedan od najboljih centara u Evroligi.

Dvogodišnji ugovor sa grčkim velikanom Panatinaikosom predstavlja novi izazov u karijeri za Lesora, koji će pokušati da u najmanju ruku, ponovi sezonu koju je imao iza sebe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter