0
Fudbal

FOTO: Twitter/Inter Miami

MESI POKAZAO KAKVA JE LJUDSKA GROMADA: Dečak se rasplakao, ali je Argentinac bio tu da reaguje! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.23 u 19:55

Lep gest slavnog fudbalera

Lionel Mesi, argentinski fudbalski as, ponovo je očarao svet svojom igrom i prisustvom na terenu. U pobedi svog tima, Inter Majamija, protiv Atlanta Junajteda sa 4:0, Mesi je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju. Međutim, pored svojih izvanrednih fudbalskih veština, Mesi je privukao pažnju i svojim emotivnim trenutkom s jednim malim dečakom.

Omaleni Argentinac je zvezda u Americi, a samo izabrani imaju privilegiju da budu u njegovom društvu. Tako je jedan dečak imao neopisivo uzbuđenje i sreću što je imao priliku da bude ispred Mesija. Međutim, uzbuđenje je bilo toliko veliko da je dečak počeo da plače dok je trajalo intoniranje himne pre utakmice.

Primetivši da se sa dečakom nešto dešava, Mesi je pokazao svoje veliko srce i ohrabrio malog navijača. Uputio mu je nekoliko toplih reči podrške, koje su donele osmeh na dečakovom licu i obrisale suze sa njegovih obraza.

Ovaj emotivan trenutak još jednom je pokazao zašto Lionel Mesi nije samo fudbalski genije, već i veliki čovek koji ima poseban odnos prema svojim navijačima, posebno prema najmlađima. Njegova harizma, ljubaznost i pažnja prema svojim obožavaocima doprinose stvaranju nezaboravnih trenutaka na i van terena.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter