0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRASO OTKRIO KOGA PRIŽELJKUJE U GRUPNOJ FAZI LŠ: Dotakao se i Mesija i Ronalda!

Objavljeno: 29.07.23 u 10:50

Odlične partije pruža.

Crveno-beli’ su na pipremnim utakmicama odigrali fantastično i položili sve ispite na Zlatiboru i u Rusiji. Nakon toga usledio je na papiru najteži protivnik, a to je Fiorentina, koju je tim iz Ljutice Bogdana samleo rezultatom 5:0.

Barak Bahar je napravio sjajnu atmosferu, a Crvena zvezda pod njegovim patronatom igra odličan fudbal, prelep za oko. Ako se po jutru dan poznaje, ova sezona biće istorijska za Zvezdu. Što se tiče pojačanja tu su Omri Glazer, Žan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado, a kao najnovije je čuveni Miloš Degenek koji je miljenik navijača.

Naranvno tu su i mlade snage, kao što su Jovan Šljivić, Stefan Mitrović, Stefan Lekić, a juče je produžena saradnja i sa Nikolom Kneževićem do 2027. godine. Jedan od onih koji su pokazali odlične partije je Žan Filip Kraso, koji je želja Zvezde još od zimus.

Reprezentativac Obale Slonovače je govorio o tome šta je presudilo da dođe u Ljutice Bogdana.

– Liga šampiona jeste učestvovala u mom izboru da dođem u Crvenu zvezdu, ali nije jedini razlog, znam za istoriju kluba, bila je šampion Evrope. Svidela mi se takođe ideja koju su mi izneli iz kluba, a čuo sam lepe stvari o Beogradu. Mislim da sam dobro izabrao. – naveo je on.

Potom je pričao sa kim je razgovarao pre dolaska.

– Pričao sam pre dolaska sa Gelorom Kangom jer on priča francuski. Posle sam igrao protiv Kangve kada je Obala Slonovače igrala protiv Zambije, obojica su mi rekli lepe stvari o Zvezdi. – dodao je Kraso.

Nastavio je i kazao da mu je draže da postiže golove nego da asistira.

– Dobro smo počeli pripreme, osećam se veoma dobro na terenu. Da, istina je da imam dobar prvi dodir sa loptom, to je samo jedan od mojih kvaliteta, jednostavno kada sam na terenu trudim se da dam najbolje, da budem koncetrisan i pomognem timu. – poručio je.

Dobro se oseća u Beogradu i oduševljen je navijačima.

– Dobro se osećam. Nisam još stigao da najbolje upoznam grad, ali mi je aprtman u kom živim dobar i osećam se dobro. Bilo je impresivno, sve vreme nas je bodrila pesma navijača, osećao sam se dobro. Utakmica je bila teška, ali su nas oni nosili napred.

Potom je oktrio koji tim bi voleo u Ligi šampiona.

– Ne bih voleo da na žreb donese jake protivnike, već one koje možemo da pobedimo. Ako bih ja morao da biram voleo bih da to bude Bajern Minhen, to je moj omiljen klub. Neće biti lakih utakmica, to je Liga šampiona, moramo da raspektujemo svakog rivala. Da igrmao najbolje što možemo i pokušamo da pobedimo. – istakao je Žan Filip.

Na kraju je govorio o čuvenoj dilemi Mesi ili Ronaldo.

– Mesi! Igra levom nogom kao ja. Elegantno izgleda na terenu, sve što radi s loptom, radi sa stilom. – zaključio je Kraso.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter