0
AdmiralBet ABA Liga
Miroslav Raduljica

Miroslav Raduljica during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAKVA SUDBINA ČEKA RADULJICU? Sportski direktor Crvene zvezde otkrio šta se dešava sa centrom!

Objavljeno: 29.07.23 u 19:34

Svi očekuju njegov odlazak iz kluba

Miroslav Raduljica, iskusni centar i bivši reprezentativac Srbije, koji je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, još uvek nema jasnu ulogu u timu i pitanje je da li se klub računa na njega.

Tokom leta, Crvena zvezda je sprovela veliku rekonstrukciju tima, dovodeći čak devet pojačanja, dok je isto toliko igrača napustilo klub. Međutim, Raduljica nije dobio značajnu minutažu tokom prošle sezone i većinu utakmica je proveo „u civilu“ pored terena. U ABA ligi je odigrao svega pet utakmica sa ukupno 32 minuta na parketu, dok je u Evroligi zabeležio minutažu na samo tri utakmice.

O statusu Raduljice u klubu se spekuliše, a sportski direktor Crvene zvezde, Milan Dozet, je naglasio da je odluka o njegovoj ulozi u timu na treneru Dušku Ivanoviću. Raduljica ima važeći ugovor sa klubom, ali je nejasno da li će biti deo glavnih planova u narednoj sezoni.

Raduljica ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Da budem iskren, na Dušku Ivanoviću je odluka… Nikola Ivanović je otišao u Moskvu, poslao sam mu poruku da mu čestitam na tome, tako da to je tim (…)Igrao je Raduljica sa Teom stvarno dobro u reprezentaciji. Duško odlučuje. On ima važeći ugovor sa Zvezdom – kazao je sportski direktor crveno-belih Milan Dozet.

Dozet je takođe podelio informaciju o mogućim dolascima drugih igrača u klub. Crvena zvezda je zainteresovana za Nikolu Kalinića i bilo je kontakata sa Nikolom Mirotićem.

Ostaje da se prati dalji razvoj situacije i da se vidi kako će se stvari odvijati u narednom periodu u Crvenoj zvezdi, posebno kada je u pitanju status Miroslava Raduljice.

7
28

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter