0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IZ LJUTICE BOGDANA PORUČILI: ‘Zvezdaši, vidimo se u nedelju od 20 časova na Marakani!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.23 u 13:00

Odlična atmosfera vlada kod ‘crveno-belih’.

‘Ako se po jutru dan poznaje’ fudbaleri Crvene zvezde će imati istorijsku sezonu, a navijači mogu slobodno uživati u lepršavoj igri pod dirigentskom palicom Baraka Bahara. Crveno-beli’ su odigrali fantastičan pripremni period u Rusiji i na Zlatiboru, ostvarivši sve pobede.

Najteži ispit ih je očekivao u sredu kada su u generalnoj probi pred start Mozzart Bet Superlige Srbije demolirali Fiorentinu sa čak 5:0 i oduševili sve. Baharov efekat je urodio plodom i čini se da ćemo naredne takmičarske godine gledati neku sasvim drugu Zvezdu. 

Tim iz Ljutice Bogdana igra atomski fudbal, a takođe važi za ubedljivog favorita za odbranu titule u domaćem šampionatu. Danas kreće nova sezona Superlige, Crvena zvezda već u prvom kolu ima pravi ispit, a to je Vojvodina. Susret je sutra od 20 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’

Iz Zvezde pozivaju navijače u što većem broju da upriliče ovaj događaj uz parolu ‘Da li je potreban bolji poziv na meč sa Vojvodinom od sjajne pobede nad Fiorentinom? Zvezdaši, vidimo se u nedelju od 20 časova na Marakani!’

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter