0
Fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between TSC Backa Topola and Vojvodina at stadium TSC Arena on May 28, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ISTORIJSKI MEČ U BAČKOJ TOPOLI: Objavljene cene karata za TSC-BRAGA!

Objavljeno: 29.07.23 u 13:40

Odličan podvig tima sa severa Srbije.

Fudbaleri TSC-a su prošlu za njih istorijsku sezonu odigrali sjajno i zauzeli drugu mesto u Mozzart Bet Superligi Srbije i time obezbedili kvalifikacije za Ligu šampiona. Tim Žarka Lazetića je pokazao izuzetan kvalitet, zajedništvo i karakter da mogu svakome da se suprostave.

Vicešampion Srbije će u kvalifikacijama za najelitnije evropsko takmičenje odmeriti snage sa portugalskom Bragom 8. i 15. avgusta. Prvi susret igraće u Portugalu na stadionu ‘Kamenolom’, dok će revanš biti na ‘TSC Areni’ sedam dana kasnije. Sigurno će to biti istorijski dan u Bačkoj Topoli, a očekuje se velika posećenost.

Iz TSC-a su objavili cene karata za taj događaj, pa ko želi da svedoči istorijskm duelu, moraće da izdvoji 1.200 dinara za severnu i južnu tribinu, dok će zapadu kao i na istoku biti promenjive cene. Na zapadnoj tribini VIP deo biće 4.000,  Silver u zavisnosti od pozicije stoji od 5.000 do 7.000. Najskuplja ulaznica je za VIP gold sektor, iznosi 8.000 dinara.

Za istok ćete morati da izdvojite za bočne delove 1.600 dinara, a za centralni deo biće 2.000 dinara.

12
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter