0
Košarka

Vasilije Micic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

EVO KOJI ĆE BROJ MICIĆ NOSITI U OKLAHOMI: Niko ga nije imao još od 2010. godine!

Objavljeno: 29.07.23 u 18:06

Spreman je za nove izazove.

Srpski košarkaš Vasilije Micić dobio je broj koji će nositi u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi u ekipi Oklahome. Micić će nositi broj 29, koji nije bio u upotrebi još od 2010. godine, kada ga je poslednji nosio Majk Vilks.

Ovog leta, srpski plej prešao je u redove Oklahome za 23 miliona dolara. Pre toga, ostavrio je impresivnu karijeru u Evropi, nastupajući za klubove poput Mege, Bajerna, Crvene zvezde, Tofaš Bursa, Žalgirisa i Efesa, s kojim je osvojio dve titule prvaka Evrope.

Nažalost, zbog povrede, Micić neće biti u mogućnosti da igra za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu.

Očekivanja su velika kako će se Vasilije Micić snaći u NBA ligi, a mnogi ljubitelji košarke jedva čekaju da vide kako će se njegova igra preneti na najjače košarkaško takmičenje u svetu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter