0
Košarka

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOZET O POTENCIJALNOM POVRATKU KALINIĆA U ZVEZDU: ‘U kontaktu smo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.23 u 09:50

‘Ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida ugovora sa Barselonom, mislim da je Crvena zvezda njegova prva sledeća stanica’.

Na kraju sezone redove Zvezde napustio je argentinski duo Kampaco-Vildoza, Filip Petrušev, Ognjen Dobrić, a kao nova pojačanja su Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gijedraitis, Šabaz Nejpir i Jago Dos Santos.

Naravno, ‘crveno-beli’ se neće zaustaviti na ovom verovatno, a velika želja tima sa Malog Kalemegdana bio je i Nikola Mirotić. On je međutim bio na pragu potpisa za Partizan, ali se od tog transfera nije ništa dogodilo. O tome je govorio i sportski direktor Crvene zvezde, Milan Dozet u podkastu ‘Miljanov korner’.

On se dotakao i potencijalnog povratka Nikole Kalinića i rekao da su dobili stotine poruka da on ide iz Barselone.

– Dobili smo stotine poruka da se na interentu piše kako će Nikola Kalinić da ide iz Barselone. Naravno, mi na njih ne odgovaramo, ali svakako da reagujemo na svaki i mali znak. Bili smo sa Kalinićem u kontaktu i tokom sezone i posle sezone, i trenutno smo u kontaktu, ali on ima još važeći ugovor sa Barselonom i siguran sam, ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida tog ugovora, da je Crvena zvezda njegova prva sledeća stanica. – poručio je Dozet.

16
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter