0
ATP

Laslo Djere of Serbia reacts during his match against Viktor Durasovic of Norway during the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 03, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ĐERE U FINALU HAMBURGA: Srpski teniser napada drugu titulu iz Serije 500!

Objavljeno: 29.07.23 u 20:53

Pokušaće da se domogne trofeja

Laslo Đere će se boriti za titulu na ATP turniru u Hamburgu nakon ubedljive pobede u polufinalu protiv Ženga Žižena rezultatom 6:3, 6:2 za samo sat vremena igre.

Srpski teniser iz Sente imaće priliku da osvoji svoj drugi šampionski pehar na turniru iz Serije 500, nakon što je prethodnu titulu osvojio 2019. u Rio de Žaneiru.

Ova pobeda mu je donela povratak među 40 najboljih tenisera na svetu, a ukoliko uspe da trijumfuje u finalu, od ponedeljka će se naći među Top 30 na ATP listi, što predstavlja značajan napredak za njegovu karijeru.

U finalu će Đere odmeriti snage sa pobednikom meča između Fila i Aleksandra Zvereva, pri čemu nemački teniser važi za velikog favorita u tom duelu. Bez obzira na to, Đere će dati sve od sebe kako bi se borio za trofej i dokazao svoje kvalitete na ovom prestižnom turniru.

Publika sigurno očekuje uzbudljivo finale, a srpski teniser ima priliku da ostvari veliki uspeh i podigne trofej u Hamburgu. Svi navijači sa nestrpljenjem iščekuju ovaj meč i veruju u Đereove sposobnosti da se izbori za još jednu titulu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter