0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DANAS STATRUJE SUPERLIGA: Zvezda ubedljiv favorit!

Objavljeno: 29.07.23 u 09:25

Sliovite partije ‘crveno-belih’ oduševile sve.

Nakon pauze od skoro dva meseca, Mozzart Bet Superliga Srbije se vraća, danas i sutra se igraju prvo kolo, a titulu brani Crvena zvezda. Tim iz Ljutice Bogdana je prošle sezone osvojio šesti uzastopni naslov prvaka države, a pehar je obezbeđen još u prvom kolu plej-ofa.

Sa druge strane, Partizan je dosta razočarao i odigrao najgoru sezonu u poslednjih 30 godina, završivši kao četvrti. Nisu se ‘crno-beli’ proslavili ni u pripremnom periodu, ali uvek postoji nada kod pristalica tima iz Humske. 

Dolaskom Baraka Bahara crveno-beli’ igraju vanzemaljski fudbal, sve pripremne utakmice su dobili, a najupečatljivija je pobeda nad Fiorentinom od čak 5:0, a to je ujedno bila i generalna proba pred start najelitnijeg ranga srpskog fudbala.

Prošle sezone kao najprijatnije iznenađnje bio je TSC iz Bačke Topole koji je bio vicešampion države. Tim Žarka Lazetića je pokazao sjajne partije i karakter u mnogim težim mečevima, a igraće kvalifikacije za Ligu šampionaČukarički je takođe opravdao očeivanja, zauzevši treću poziciju.

Povodom starta nove sezone, izašle su i kvote za osvajanje ovog takmičenja. Zvezda ubedljivo vodi sa 1.10, a sledeći je Partizan sa čak 5. Potom su Topolčani sa kvotom 6, Vojvodina 15, a ‘brđani’ 20.

Danas su na programu susreti

Čukarički-Radnički Niš 18:55

Spartak Subotica-IMT Novi Beograd 18:55

Voždovac-Javor 21:00

TSC Bačka Topola-Partizan 21:00

Sutra

Napredak-Železničar Pančevo 18:55

Novi Pazar-Radnički 1923 18:55

Crvena zvezda-Vojvodina 20:00

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter