0
Evroliga

Ognjen Dobric (C) Sasha Vezenkov (L) and Thomas Walkup during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VICEPRVAK EVROPE NAHVALIO ZVEZDU: „Mislim da oni imaju najbolju spoljnu liniju u Evroligi!“

Objavljeno: 28.07.23 u 21:55

Lepe reči za tim Duška Ivanovića

Tomas Vokap, košarkaš Olimpijakosa, izrazio je svoje mišljenje o timovima u Evroligi i ocenio koja ekipa ima najbolju spoljnu liniju. Prema njegovoj proceni, Crvena zvezda je ekipa koja se izdvaja po kvalitetu bekova.

U popularnom podkastu „Urbonas“, voditelj je pomenutim košarkašima Monaka, Panatinaikosa i Crvene zvezde postavio pitanje o najboljoj spoljnoj liniji u Evroligi.

Za mene, Crvena zvezda ima najbolju bekovsku liniju od nabrojanih. Ostali timovi imaju manje višedimenzionalnih igrača. Zvezda ima više takvih. Balansirani su kako treba. Imate igrače koji mogu igrati i visoko, imaju defanzivne specijaliste, kao i ofanzivne. Videćemo kako će izgledati, ali meni to izgleda balansirano“, izjavio je Vokap.

Crvena zvezda će u novoj sezoni Evrolige imati spoljnu liniju u sastavu Miloš Teodosić, Šabaz Nejpir, Rokas Giedraitis, Nemanja Nedović, Adam Hanga, i Jago Dos Santos. Ova postava donosi raznolikost i visok nivo veština, što će biti ključno za ostvarivanje dobrih rezultata u nadmetanju sa najboljim ekipama Evrope.

16
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter