0
Fudbal

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Dusan Vlahovic of Serbia celebrates after scoring a goal during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SUSRET VELIKIH PRIJATELJA: Joveljić srdačno dočekao Vlahovića i Kostića! (FOTO)

Objavljeno: 28.07.23 u 22:33

Lepa slika iz Kalifornije

Nedavno odigrana prijateljska utakmica između Juventusa i Milana u Sjedinjenim Američkim Državama imala je poseban momenat koji je oduševio sve prisutne. Na terenu su se susreli srpski reprezentativci, što je retka prilika da se igrači iz iste zemlje sretnu na tako visokom nivou evropskog fudbala.

Stara dama izašla je kao pobednik u ovom susretu protiv Milana, ali ono što je privuklo posebnu pažnju je susret dvojice igrača iz Juventusa sa srpskim reprezentativcem Dejanom Joveljićem, koji je član kluba iz Los Anđelesa.

Naime, Filip Kostić i Dušan Vlahović, fudbaleri Juventusa i takođe reprezentativci Srbije, imali su priliku da se susretnu sa saigračem iz nacionalnog tima na terenu. Nakon meča, Joveljić je bio domaćin dvojici srpskih fudbalera iz Juventusa i iskoristili su priliku za druženje i fotografisanje.

Na jednoj od fotografija može se videti srdačan zagrljaj između Vlahovića i Joveljića, što je pokazalo posebnu povezanost i prijateljstvo među srpskim reprezentativcima, uprkos tome što se nalaze u različitim klubovima i igraju na različitim stranama sveta.

Ovaj susret na terenu u Los Anđelesu bio je ne samo fudbalski događaj, već i prilika da srpski fudbaleri pokažu zajedništvo i podršku jedni drugima na međunarodnoj sceni. Sigurno je da su ovi trenuci ostali u lepom sećanju svim igračima i da će dodatno ojačati njihovu vezu u budućim reprezentativnim okupljanjima.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter