0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STOJKOVIĆ ZADOVOLJAN POTPISOM ZA ‘CRNO-BELE’: ‘Kada sam dobio poziv od Duljaja, bez razmišljanja sam prihvatio!’

Objavljeno: 28.07.23 u 17:10

Dva pojačanja u jednom danu.

Danas je u Humsku kao novo pojačanje stigao Mateuš Saldanja, a nakon njega je predstavljen i nekadašnji desni bek TSC-a, Aranđeč Stojković. On je potpisao ugovor na tri sezone, a ‘crno-beli’ su morali da izdvoje 150.000 evra. Pored tima iz Topole, igrao je i za Vojvodinu, OFK Beograd, Spartak Suboticu BSK Borču.

Stojković je rekao da mu je velika čast što može ponovo da bude deo Partizana.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da ponovo budem deo Partizana. Dobio sam poziv od Igora Duljaja i bez ikakvog razmišljanja sam doneo odluku. – započeo je.

Dodao je da se najsigurnije oseća kada je lopta u njegovim nogama.

-Najsigurnije se osećam kada je lopta u mojim nogama. Više volim ofanzivniju igru i mislim da mogu da doprinesem mnogo ekipi ofanzivno, ali isto tako mogu i da pomognem defanzivno. Smatram da sam dosta napredovao u defanzivi u poslednjih nekoliko godina. Uz veliku podršku navijača ove sezone i uz novu ekipu – mislim da možemo ostvariti zaista dobre i pozitivne rezultate, da na kraju svi budemo srećni i da se radujemo novim pobedama. – naveo je on.

Na kraju se dotakao i igrača koje poznaje.

-Znam dosta igrača, momci su odlični. Radujem se saradnji sa svakim od njih, ali posebno bih izdvojio Sinišu Saničanina i Nemanju Nikolića, jer sam igrao sa njima i pre ovoga. Sa Sanijem sam igrao u Vojvodini i družili smo se, kako na terenu, tako i van njega. Sa Nemanjom sam igrao i u Spartaku, kao i u Vojvodini, a u oba kluba smo bili cimeri u svakom karantinu. U jednom periodu smo čak i živeli zajedno, tako da mi zaista znači njegovo prisustvo i ovde i u ekipi. Mislim da će mi dosta pomoći da se što pre uklopim. – poručio je Aranđel Stojković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter