0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Sve je spremno za početak istorijske sezone, Brđani časte navijače besplatnim ulazom! (FOTO)

Objavljeno: 28.07.23 u 17:56

Čukarički velikim bilbordom najavio start šampionske trke!

Članovi elitnog ranga srpskog fudbala primorani su na duži pripremni period od očekivanog, greškom nadležnih organa ili jednostavno dugotrajnim procesima koji su bili neizbežni. Ipak, nikada nije kasno za dobar fudbal, pa ljubitelji domaćeg takmičenje nestrpljivo čekaju mečeve prvog kola zakazane za 29. jul.

Fudbaleri Čukaričkog istorijsku sezonu, u kojoj će po prvi put u 97 godina dugom postojanju biti deo grupne faze nekog evropskog takmičenja, započinju u subotu od 18 časova i 55 minuta na Banovom brdu.

Na megdan četi Dušana Kerkeza stiže potpuno renovirana ekipa niškog Radničkog, sa daleko većim očekivanjima u poređenju sa prethodnom sezonom. Svesni su Brđani da ih očekuje težak zadatak, ali ne beže od uloge favorita koju su bez ikakve dileme zaslužili prvenstveno fenomenalnim rezultatima, a svakako i fantastičnom igrom na travnatoj podlozi.

Okosnica tima ostala je na okupu, novajlije su se brzo uklopile u sistem šefa struke Kerkeza, koji je tokom prethodne takmičarske godine brzo demantovao kritičare i demonstrirao trenersko znanje i umeće koje poseduje.

FOTO: FK Čukarički

 

Uprava kluba, prepoznatljivog po razvoju velikih talenata, odlučila je da ‘časti’ publiku besplatnim ulazom na obe tribine za premijernu utakmicu nove sezone. 

U blizini stadiona na Banovom brdu osvanuo je i veliki bilbord sa likovima najvećih zvezda belo-crnih.

Čukarički je prethodnu sezonu završio kao trećeplasirani sastav Mozzart bet Superlige Srbije, sa identičnim brojem bodova kao i drugoplasirani TSC, koji je sačuvao poziciju vicešampiona zbog većeg uspeha u međusobnim susretima.

Belo-crni su obezbedili grupnu fazu Lige konferencija, a mesto u višem rangu (Ligi Evrope) imaće priliku da izbore putem plej-ofa kvalifikacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter