0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ PRED PARTIZAN: ‘Iako je početak prvenstva odložen, uvek nam treba još malo vremena za rad!’

Objavljeno: 28.07.23 u 19:50

Topolčani sutra kreću svoju avanturu u novoj sezoni.

Nakon istorijske takmičarske godine, gde su završili kao vicešampionu u Mozzart Bet Superligi Srbije, fudbaleri TSC-a u novu kreću protiv Partizana na svojoj ‘TSC Areni’. Susret će se odigrati sutra od 21 čas, a verovatno bi svi navijači ovog kluba voleli da se prošla godina ponovi.

Dirigent ovog tima, Žarko Lazetić izneo je svoje mišljenje pred start novog šampionata.

Iako je početak prvenstva odložen, uvek nam treba još malo vremena za rad pred prvo kolo koje sa sobom nosi određenu neizvesnost, a pogotovu kada je protivnik Partizan. Ne verujem da je iko u optimalnoj formi, pa nismo ni mi. Ipak, zadovoljni smo što počinju prvenstvene utakmice za koje smo se spremali i koje su nam nedostajale. – započeo je.

Dotakao se i igračkog kadra.

– Dobro reaguju na zahteve i sve ide u pravom smeru. Iz dana u dan napredujemo i novajlije pokazuju da su prava pojačanja. Imaju svu moguću podršku stručnog štaba i saigrača, a i vreme da se naviknu na klub, ekipu i zahteve u igri. To nije jednostavan proces, ali sačekaćemo da dođu do nivoa na kome treba i mogu da budu. – nastavio je on.

Za kraj je rekao da rade na igri i da se fizički pripremaju.

-Radimo na igri i fizički se pripremimo. Ovo je sam početak i po postignutim rezultatima možda ne izgledamo najbolje. Ipak, dobili smo smernice i uvid kako da popravimo ono što ne valja. Ove nedelje smo imali defanzivne treninge, a za naš stil igre veoma je važan defanzivni stav. Kakve su pripreme zaista bile pokazaće prve utakmice. – zaključio je Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter