0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DULJAJ PRED MEČ SA TOPOLČANIMA: ‘Sa TSC-om mora da se igra, biće teško!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.23 u 17:30

Da li ćemo gledati neki bolji Partizan?

Došlo je vreme za početak nove sezone Mozzart Bet Superlige Srbije koji je zakazan za sutra. Nakon jedne od najgorih takmičarskih godina u poslednje 3 decenije, fudbaleri Partizana kreću novu gde će pokušati da isprave ono od prošle. Tim iz Humske neće imati lak zadatak u prvom kolu, jer će ići u Bačku Topolu na megdan TSC-u.

Trener ‘crno-belih’, Igor Duljaj je rekao da će biti teško protiv vicešampiona.

-Sa TSC-om mora da se igra. Naravno, biće teško protiv vicešampiona, odličan tim, mlad i ambiciozan trener, uvek je tamo bilo dosta golova kad smo igrali. Naravno, biće teško ako izostane podrška navijača, ali ono što sam imao priliku da pročitam, mislim da će biti dobro i sa te strane. – započeo je.

Zatim se dotakao i kadrovske situacije.

-Severina i Kalulu ne mogu da izdrže u visokom ritmu 90 minuta. To su stvari koje mogu malo da nas poeremete. Kanute i ostali su u timu, rade, svi su spremni osim golmana Jovanovića koji je bolestan. – naveo je on.

Istakao je da su u deficitu na poziciji krila.

-U deficitu smo na poziciji krila. Mladi Jevremović je povređen. Takođe, imamo samo tri štopera, tako da hteli mi to ili ne, moramo da angažujemo jednog igrača na toj poziciji.  – poručio je Igor Duljaj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter