0
Fudbal

head coach Sasa Ilic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vojvodina Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BIO NADOMAK TITULE, A SADA DOBIO OTKAZ: Saša Ilić nije više trener CSKA!

Objavljeno: 28.07.23 u 19:20

Da li će čekati angažman Partizana?

Nekadašnji fudbaler i legenda Partizana, Saša Ilić je prošle sezone bio nadomak titule sa CSKA iz Sofije, ali su u pretposlednjem kolu remizirali protiv CSKA 1948 i tako ostali bez naslova u domaćem šampionatu.  U poslednjem kolu, Ilićev tim je igrao protiv Levskog i odneo trijumf 2:0.

Međutim, to nije bilo dovoljno pošto je Ludogorec pobedio Černo More i tako osvojila naslov prvaka. Ilić je nakon te sezone postao miljenik navijača i svima prisrastao za srce, ali su se sada stvari promenile.

Remi u prvom kolu protiv Hebara (0:0) i poraz u kvalifikacijama za Ligu konferencija od Sepsije 2:0 bile su okidač da tim iz prestonice Bugarske da otkaz Iliću. Takođe, nakon izgubljenog meča od Rumuna,  igrači i stručni štab su dočekani od strane besnih navijača isprad stadiona, sa kojima su navodno imali raspravu, a kapiten tima Ivan Turicev navodno je i vređao pristalice tog kluba.

On je pre CSKA u koji je došao 2022. godine, vodio tim sa Banovog brda, a pre toga je radio u mlađim selekcijama Fudbalskog saveza Srbije.

 

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter