0
Košarka

from left Branko Lazic, Ognjen Dobric, Nikola Ivanovic Stefan Lazarevic, Filip Petrusev and Luka Mitrovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA OSTALA BEZ PLEJMEJKERA: Moskovljani doveli pojačanje za VTB ligu!

Objavljeno: 27.07.23 u 19:06

Predstavljaće značajno pojačanje.

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović, pridružio se ekipi Runa iz Moskve, koja igra u VTB ligi.

Iako su se pominjale opcije da crnogorski reprezentativac može preći u italijanske klubove, poput Breše, ili da će se čak vratiti u Budućnost, odakle je stigao na Mali Kalemegdan, odlučio se za odlazak u Rusiju.

Mnogobrojni ruski mediji potvrdili su ovu vest.

Ivanović je započeo svoju karijeru u Mornaru iz Bara, a zatim je prešao u Budućnost gde je igrao od 2011. do 2015. godine.

Nakon toga, igrao je za Megu i AEK, da bi se 2021. godine pridružio Crvenoj zvezdi sa kojom je osvojio titulu šampiona ABA lige. Pored toga, bio je deo ekipe Budućnosti koja je takođe osvojila titulu u regionalnom takmičenju ABA ligi.

14
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter