0
Domaći fudbal

Luka Ilic (C) celebrates after scoring a goal with team mates Stefan Vukic, Nemanja Stojic, Arandjel Stojkovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between TSC Backa Topola and Vojvodina at stadium TSC Arena on May 28, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC OSTAO BEZ BITNOG IGRAČA: Partizan ‘ukrao’ iskusnog beka ekipi iz Bačke Topole!

Objavljeno: 27.07.23 u 15:26

Dokazao se u domaćem prvenstvu.

Partizan se prethodnih nedelja pojačao u navalnom delu tima, ali odbrana je ostala gotovo netaknuta. Antić je zamenio Uroševića i to je sve od poslednje linije, uz dolazak novog golmana.

Sada bi mogli da pojačaju konkurenciju da desnom beku, saznaje Telegraf. Prema njihovim rečima, ‘crno-beli’ su aktivirali otkupnu klauzulu za Aranđela Stojkovića iz TSC-a.

Reč je o momku koji ima 28 godina, igra na poziciji desnog beka, a pre TSC-a branio je boje Vojvodine. Pored desnog beka, Aranđel je neretko igrao i kao zadnji vezni, pa Partizan tako može da dobije izuzetno polivalentnog igrača. Otkupna klauzula za Aranđela Stojkovića iznosi 150.000 evra.

Posebno interesantno jeste da se ova dva kluba sastaju u prvom kolu Superlige Srbije.

18
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter