0
Domaći fudbal

during the Friendly match prijateljski mec between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OLANJINKA JE ‘MOTOR’ CRVENE ZVEZDE: ‘Očekivam da će biti malo teža utakmica!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.23 u 09:55

Nema sumnje da je reč o paklenom pojačanju!

Piter Olanjinka je i na prijateljskoj utakmici protiv Fiorentine potvrdio kvalitet i sa dva gola pokazao da će biti veliko pojačanje Crvene zvezde u predstojećoj sezoni.

– Utakmica je bila veoma dobra, očekivao sam da će biti malo teža. Uradili smo sve kako smo želeli, brzo i efikasno. Zadovoljan sam što sam postigao dva gola. Utakmica je išla u smeru u kom smo želeli, svi smo srećni i zadovoljni zbog rezultata – istakao je Olanjinka.

Opisao je sjajni napadač i situaciju kada se po drugi put na meču upisao u listu strelaca.

Nisam očekivao da će Mitrović poslati loptu ka meni, mislio sam da će šutirati, ali lopta je stigla do mene i uputio sam udarac levom nogom. Golman Fiorentine je pokušao da sačuva gol, ali sam bio malo brži od njega, što je bilo dovoljno za novi pogodak.

Šaljivo je Olanjinka prokomentarisao i da mu se više svideo gol Krasoa.

– Mislim da je gol Krasoa bolji od mog.

Dao je napadač  odgovor i na pitanje da li možemo već u nedelju da očekujemo nastavak golgeterske serije.

– Videćemo u nedelju, ostaćemo fokusirani, verujemo u pobedu i daćemo sve od sebe da je i ostvarimo – istakao je Piter Olanjinka.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter