0
Košarka

FOTO: Starsport

MUTA NIKOLIĆ ODBRUSIO PEŠIĆU: ‘Otkazi su stvar selektora? I šta ćemo sad!?’

Objavljeno: 27.07.23 u 09:23

Bez dlake na jeziku.

Srpski stručnjak i dugogodišnji član nacionalnog tima, Mirlsav Muta Nikolić oštro je ‘odbrusio’ selektoru Kariju Pešiću. Razlog za to jesu brojni otkazi reprezentativaca uoči Mundobasketa.

‘Setite se samo šta je Svetislav Pešić izjavljivao kad je Đorđević bio selektor. Da su otkazi stvar selektora. I šta ćemo sad kad je došlo do toga? Ja sam potrošio vreme u reprezentaciji, bio sam tamo 20 godina. Uvek mi je bila čast da budem u reprezentaciji, a nemam nacionalnu penziju. Zato mi je teško da pričam o tome… Sigurno su neke povrede uticale na ostale igrače, ali imamo mi ekipu, imamo dosta dobrih igrača.’ – rekao je Muta za ‘MaxBet’ i potom dodao:

‘Uvek verujemo da možemo do medalje, uvek smo i išli a medalju. Mi smo košarkaška zemlja i dalje. Navikli smo se malo na zlata, ali svaka medalja je u redu. Možemo da se ravnopravno nosimo sa svima, ma neće ni ostali da dođu u najjačim sastavima.’ – zaključio je on.

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter