0
Košarka

Marko Guduric (L) Stefan Jovic (C) and Filip Petrusev during the FIBA World Cup Qualifier match Serbia and Great Britain at Aleksandar Nikolic hall on Beograd, 2702.2023. (Photo by Srdjan StevanovicStarsportphoto ©)

KONAČNO DOBRE VESTI ZA PEŠIĆA: Jović stiže na pripreme, i dalje upitni Pokuševski i Jaramaz!

Objavljeno: 27.07.23 u 18:10

Može malo da odahne.

Prema informacijama portala Sport juga, košarkaš Saragose Stefan Jović će se pridružiti reprezentaciji Srbije ovog leta.

Jović je ranije bio sprečen da se priključi nacionalnom timu zbog porodičnih obaveza, ali situacija se sada razvija u pozitivnom smeru, te je odlučio da se odazove selektoru Svetislavu Pešiću i potvrdio je svoj dolazak na pripreme.

Pored Jovića, reprezentaciji se priključio i Filip Petrušev, bivši centar Crvene zvezde. Podsećamo, on se našao na ostrvu Rodosu u Grčkoj, koje je zahvatio veliki požar.

Podsećamo, probleme sa povredama imaju dva igrača sa spiska, Aleksej Pokuševski i Ognjen Jaramaz i njihov dolazak na pripreme je za sada neizvestan.

Srbija će se na Svetskom prvenstvu takmičiti u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Tokom priprema, Srbija će odigrati pet utakmica i prvo protiv Grčke (8. avgust), Italije (9. avgust), Portorika (16. avgust, Beograd), Kine (20. avgust) i Brazila (21. avgust).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter