0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

FUDBALERI PARTIZANA NA ZAJEDNIČKOM DRUŽENJU: Vazura govorio o pojačanjima i svemu do sada urađenom! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.23 u 17:44

„Sezona će biti teška, svi znamo šta nas čeka.“

Pred novu fudbalsku sezonu, koja zvanično za crno-bele počinje u subotu, 29.7.2023. godine utakmicom protiv ekipe TSC iz Bačke Topole, generalni direktor Partizana Miloš Vazura, okupio je igrače i stručni štab poželevši im dobar start sezone i postizanje fudbalskih uspeha u predstojećem periodu.

– Počinjemo sezonu u subotu, bitno je da atmosfera u klubu bude pozitivna i da se osećamo kao porodica. Ovo je jedan vid druženja sa igračima, sezona će biti teška, svi znamo šta nas čeka. Mislim da smo spremni za to, veći deo igrača koji je trebalo da dođe je tu – rekao je Vazura.

Potom je govorio i o pojačanjima crno-belih.

– Ono što mogu da potvrdim danas, dogovorili smo sa klubom iz Japana, vezano za igrača na poziciji napdača. On će u narednim danima biti predstavljen i biće licenciran za Partizan. Takođe sledeće, možda i ove nedelje se očekuje dva pojačanja, na poziciji desnog beka i na poziciji štopera. Ono što je najbitnije je da u subotu krenemo pobedom.

Igrači su, nakon jutarnjeg treninga u sportskom centru, zajedno sa šefom Duljajem, stručnm štabom i članovima medicinskog tima i ekonomata, proveli ugodno poslepodne u prijatnom ambijentu.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Novajlije u timu – Severina i Kanute su imali priliku da probaju i čuvene srpske specijalitete.

Tim bildingu su, pored generalnog direktora – Miloša Vazure i zamenika generalnog direktora – Milorada Nikolića, prisustvovali još i članovi UO FK Partizan: prof.dr Vladimir Đukanović, Dragan Trailović, dr Zoran Rajić, Mladen Mijatović, predsednik pravne komisije – Dragan Palibrk, zatim sportski direktor – Ivica Kralj, skaut Dejan Rusmir, Milivoje Ćirković, direktor za infrastrukturu – Nebojša Avramović, Svetomir Tanasković, direktor marketinga – Dragan Velanac i Goran Pandurović.

1
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter