1
Domaći fudbal

Danilo Nikolic sudija sudjenje referee Cukaricki - Kolubara, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 24.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

CAS PRELOMIO: Evo šta će biti sa Kolubarom!

Objavljeno: 27.07.23 u 12:54

Nema odlaganja start Superlige.

Kolubara se ponovo žalila Međunardonom sudu za sportsku arbitražu (CAS), ovog puta zbog drakonske kazne Fudbalskog saveza Srbije. Iz Lazarevca su tražili da pomere start Superlige, kako bi se razrešila njihova situacija, a odluka CAS-a je da odbije njihov zahtev.

To znači da je Kolubara i zvanično izbačena iz Superlige Srbije, te da će najjači rang srpskog fudbala početi po planiranom rasporedu. Sud u Lozani prelomio je u korist Fudbalskog saveza Srbije.

SUDIJSKI ŠTRAJK?

Prethodnih dana pojavila se informacija da će početak Superliga Srbije kasniti, jer su sudije odlučile da stupe u štrajk, ako savez odbije da im poveća takse. Sastanak je održan daans na Terazijama u prostorijama FSS.

Protiv štrajka sudija bili su čeoni ljudi zaduženi za suđenje u Srbiji – Dejan Filipović i Marko Popović.

Sve sudije bile su usaglašene da stupe u štrajk, a interes sudija zastupali su Jovanović, Simović, Ivaković, Mihajlović i Živković. Sa njima je razgovarao Branislav Nedimović i tokom tih ‘pregovora’ dogovoreno je povećanje od 25% na dosadašnje takse.

7
14

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter