0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK I ALKARAZ ZARADILI NAJVIŠE DO SADA: Slemovi su presudili, evo ko je prvi na listi!

Objavljeno: 26.07.23 u 14:12

Ima još turnira do kraja sezone.

Nije ni bilo sumnje da su Novak Đoković i Karlos Alkaraz definitivno ostvarili najviše zarade na ATP turu u dosadašnjem delu ove sezone. Međutim, uprkos svim dostignućima srpskog tenisera, Alkaraz je nakon Vimbldona, ostvario najveću zaradu na Turu.

Alkaraz je zaradio impresivnih 7.814.414 dolara nakon osvajanja Grend slema u Velikoj Britaniji, kao i tri Mastersa u Indijan Velsu, Madridu i još tri titule u Buenos Ajresu, Barseloni i Kvinsu.

Novak Đoković, iako je osvojio Grend slemove na Australijan openu i Rolan Garosu, kao i turnir u Adelejdu, ipak zaostaje za Špancem, sa ukupnom zaradom od 6.563.115 dolara. To je i razumljivo jer Novak ima tri titule manje, ali i znatno manje učešća na turnirima od španskog tenisera.

Na trećem mestu po zaradi je Danil Medvedev sa 5.657.009 dolara, a četvrto i peto mesto zauzimaju Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov, takođe uspešni teniseri u ovoj sezoni.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter