1
Domaći fudbal

during the Friendly match prijateljski mec between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJBOLJE POLUVREME ZVEZDE U 21. VEKU: Svaki napad prilika za gol! (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.23 u 20:47

Kakav start meča!

Crvena zvezda danas od 20.00 na svom stadionu dočekuje ekipu italijanske Fiorentine u okviru generalne probe pred start šampionata. Treneri su izabrali sledeće sastave:

Crvena zvezda: Glazer, Degenek, Mijailović, Rodić, Kangva, Stamenić, Mitrović, Bukari, Ivanić, Olajinka, Kraso.

during the Friendly match prijateljski mec between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Fjorentina: Taračiano, Dos Santos, Biragi, Martines, Ranijeri, Dankan, Mandragora, Sabiri, Jović, Bonaventura, Ikone.

Uvodnih nekoliko minuta susreta pripalo je Fiorentini, koja iz toga nije iskreirala ništa ozbiljnije.

Čim je Zvezda došla do poseda, krenula je veoma agresivno i potpuno nadigrala rivala. Igrao se 8. minut kada je Olajinka iskoristio grešku rivala i pogodio za 1:0.

FOTO: STARSPORT

Sve je to nekoliko momenata kasnije potvrdio i Kraso, kada je sjajnu asistenciju Ivanića pretvorio u pogodak i udvostručio prednost. Svega dva minuta kasnije, sa ivice kaznenog prostora šutirali su fudbaleri Crvene zvezde preko gola, ali ni to ih nije omelo.

U 14. minutu Mirko Ivanić povećao je na 3:0, prelepim pogotkom sa oboda kaznenog prostora.

Igrao se 23. minut kada je Crvena zvezda povela sa 4:0.. Svoj drugi pogodak na meču postigao je Piter Olajinka, sjajnom reakcijom u završnici.

Već u 26. minutu susreta, kazneni udarac za Zvezdu iznudio je Bukari, koji je potom bio siguran sa bele tačke i doneo svom timu – 5:0.

Ugrozila je Fiorentina nekoliko puta ekipu Crvene zvezde, ali je svaki put sjajno intervenisao Omri Glazer.

Mogla je Zvezda do pogotka u 35. minutu, prvo je šutirao Olanjinka, a zatim i Mitrović, ali su se ovog puta dobro odbranili fudbaleri Fiorentine. Priliku je imao i nekoliko minuta kasnije Kraso, kada je nakon prelepe akcije pogodio stativu.

5
0

1 Komentara

  1. Ova Fiorentina je rang ispod svih rivala Partizana iz Lige konferencija, ukljucujuci i kvalifikacije. Takozvani novinar novinar Vukasin moze sebi da nabije diplomu u dupe i poseti psihijatra.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter