5
Košarka

FOTO: Euroleague

MIROTIĆ JOŠ UVEK BEZ ANGAŽMANA: Još jedan klub odustao od njega!

Objavljeno: 26.07.23 u 12:50

Saga kojoj još nema kraja.

Velika prašina se podigla oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru nakon raskida saradnje sa Barselonom. Klubovi koji su se dovodili u vezu sa bivšim reprezentativcem Španije su Olimpijakos, Panatinaikos, Milano, Monako, a u jednom trenutku najbliža je bila Crvena zvezda, koja je imala najunosniju ponudu.

Međutim, ipak je na korak od potpisa bio Partizan, čiji su se čelnici uputili u Mirotićev dom u Tivtu kako bi razgovarali sa njim o njegovom prelasku u ‘crno-beli’ tim. Kada je gotovo sve praktično bilo rešeno i skoro svi mediji objavili da je Nikola novi igrač Partizana, ipak se to nije desilo, a sam košarkaš se oglaiso i objasnio svoje razloge.

Posle propalog tansfera u tim iz Beograda, Mirotić je dovođen u vezu sa Panatinaikosom, ali ni od tog posla nije bilo ništa. Nakon grčkog tima, na red je došao Monako koji je takođe bio zainteresovan za njegove usluge, ali kako piše Basketnews i taj tim više nije u trci za njegov potpis.

U ovom trenutku, Nikola će birati između Olimpije Milano Bajern Minhena.

2
24

5 Komentara

  1. Vrlo je moguce da je na neki nacin ucenjen da na kraju ipak ode u Zvezdu ali to je samo jedan od tri scenarija,druga mogucnost je da eventualno zavrsi karijeru i treca,najmanje verovatna je da ipak uprkos pretnjama,ucenama i „dobronamernim“ savetima raznih „velikodostojnika“ ,zarad cistog obraza potpise za Partizan.

    4
    3
    Odgovori
  2. Nikola Mirotić treba da dođe u Crvenu Zvezdu, Zvezda je bila najbliža da dovede crnogorskog košarkaša. Po meni on treba da dođe u Zvezdu, ali njegova će odluka biti najbolja. Pozdrav za Nikolu

    1
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter