0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Aleksandar Dzikic and justin Cobbs (L) Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

CEDEVITA OLIMPIJA RADI STRAŠAN POSAO: Dva potpisa u jednom danu!

Objavljeno: 26.07.23 u 16:24

Ozbiljno se pojačavaju.

Cedevita Olimpija je danas dovela dva pojačanja u jednom danu. Naime, prvo je potpisao američki krilni centar, koji nastupa za reprezentaciju takozvanog KosovaŠon Džons. Reč je o momku koji u dosadašnjoj karijeri branio boje Andore, Hapoel Jerusalima, Dinamo Sasarija i Anvila.

‘Šon Džons je igrač koji dugo igra u Evropi, tako da ima dosta iskustva, a ujedno je već sa uspehom sarađivao sa našim trenerom i nadam se da će to nastaviti i u Cedevita Olimpiji.’ – rekao je sportski direktor Cedevita Olimpije.

Drugo pojačanje je mnogo poznatije ovdašnjim ljubiteljima košarke, a reč je o Džastinu Kobsu. On je nekoliko godina branio boje Budućnosti, a prošle sezone je igrao u Japanu. Vraća se u ABA ligu nakon samo godinu dana pauze.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter