0
Fudbal

goalkeeper Milan Borjan Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BORJAN O PROVOKACIJAMA NAVIJAČA ZRINJSKOG: ‘Ništa nisam čuo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.23 u 10:15

Ućutkao pristalice protivničkog tabora trijumfom.

Slovan iz Bratislave je u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona gostovalo ekipi Zrinjskog i odneo trijumf minimalni rezultatom 1:0, a jedini strelac  bio je Šarani Zuberu u 53. minutu. Gosti iz Slovačke su  tako stekli prednost pred revanš na domaćem terenu, a ono što je bilo u centru pažnje jesu provokacije navijača domaćeg kluba prema Milanu Borjanu.

Borjan je bio deo kolone koja je izbegla iz Hrvatske Srbiju 1995. godine u akciji pod nazivom ‘Oluja’, a navijači su ga sramno provocirali podsećajući ga na taj užasan događaj. Svaki put kada je reprezentativac Kanade primio loptu na susretu, pristalice kluba iz Mostara su mu zviždale.

Bivši kapiten Crvene zvezde je nakon susreta pričao o provokacijama navijača i poručio da ništa nije čuo.

– Nije bilo provokacija. Nisam ništa čuo, sve je bilo korektno. Kapa dole, ispali su gospoda i nemam šta da kažem. Svaka čast za navijanje i za celu utakmicu. – istakao je Borjan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter