0
Evroliga

Mike James (C) Elie Okobo (R) and Danilo Andjusic (L) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆEVA IZJAVA PODIGLA PRAŠINU U EVROPI: Jedan od najboljih košarkaša se odmah oglasio na Tviteru!

Objavljeno: 25.07.23 u 23:10

Bio je šokiran.

Izjava generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, o Evroligi izazvala je žestoke reakcije u evropskoj košarci.

Terzić je, gostujući na RTS-u u emisiji „Oko“, izjavio da Liga šampiona i Evroliga nikako ne mogu da se porede. Ova izjava brzo se proširila među košarkaškim portalima širom Evrope, izazivajući različite reakcije među košarkašima i radnicima u ovom sportu.

– Evroliga u košarci je drugorazredno takmičenje. Ono što je LŠ u fudbalu, gde igraju najbolji, to je NBA u košarci. Ne mogu da se porede fudbal i košarka. U Evropi se košarka igra u tri-četiri zemlje, fudbal se igra širom sveta, u svakoj zemlji. Španija, Turska, Grčka i Srbija, gde se još igra košarka? U košarci ste sa 35 miliona evra šampion Evrope, u fudbalu ne možete da priđete Ligi konferencija. U košarci Real i Barselona imaju duplo veći budžet kada igrate protiv njih, u fudbalu oni imaju 20 puta veći budžet – rekao je Terzić ranije.

Prvi od onih koji su se oglasili na Tviteru je i Majk Džejms, jedan od najboljih i najplaćenijih igrača koji igraju u Evroligi. Njegov odgovor na citat izjave Zvezdana Terzića bio je emotikonom uz reči: „O, Bože„, uz očigledno negodovanje.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
23
16

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter