0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

OSVOJITE MONT EVEREST I DOTAKNITE VRHOVE POKERA:Zaigrajte AdmiralBet online poker i pokupite do 50% rakebacka!

Objavljeno: 25.07.23 u 11:30

Uspon je počeo – 6 vrhova rakebacka na AdmiralBet online poker platformi je pred vama! Avala, Fudži, Monblan, Kilimandžaro, Akonkagva i Mont Everest vas pozivaju u uzbudljivu poker avanturu, koja se završava na najvišem vrhu sveta, gde se nalazi 50% rakebacka.

Tokom uspona se sakupljaju Cash Game poeni, 1 poen je 1 dinar, a svakim korakom si bliži vrhu. Uspon počinje sa Avale i 10% rakebacka, a rakeback se isplaćuje svakog ponedeljka do poneva. Kako se rake bude povećavao, tako se i povećava nivo koji donosi veći procenat rakebacka.

Pored toga, sve ljubitelje najpopularnije igre sa kartama očekuju i najuzbudljiviji freeroll turniri u Srbiji. Ulaz na ove turnire je potpuno besplatan, a svakog dana se održava čak 4 freeroll turnira koji su na programu za 12, 16, 19 i 21 časa, gde najveštije igrače očekuju sjajne keš nagrade. Uz keš nagrade, pobednici freeroll turnira će ostvariti i ulaz na brojne buy-in turnire sa zagarantovanim fondom koji iznosi preko 20.000 dinara u kešu, dok se svake nedelje organizuju i High Roller turniri na kojima će se najbolji od najboljih boriti za sjajnih 30.000 dinara u kešu. 

Takođe, u svakom trenutku je aktivan i veliki broj keš stolova sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep, dok je od sada dostupna i opcija privatnih poker stolova, putem koje igrači mogu da okupe svoju ekipu i odigraju privatnu partiju pokera sa društvom.

Sve što je neophodno za igru je da igrač ima otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Ne čekajte, započnite uspon sa Vašeg omiljenog keš stola ili freeroll turnira, oprobajte se sa najboljim online igračima u Srbiji i zabodite svoju zastavicu na samom vrhu rakeback sistema!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter