0
Košarka

FOTO: FIBA

NOVA DRAMA NA EP U NIŠU: Nekolicina igrača prijavila virusnu infekciju, oglasila se FIBA!

Objavljeno: 25.07.23 u 22:53

Otkriveno je i u kojim timovima se pojavila infekcija.

Svedoci smo još jedne drame na Evropskom prvenstvu u košarci za igrače do 18 godina, koje se održava u Nišu. Nakon problema sa prokišnjavanjem, zbog čega su košarkaši na jednom meču i prestali da igraju, dogodio se još jedan nemio događaj.

Naime, nekolicina košarkaša je prijavila određene zdravstvene tegobe, tačnije virus koji bi mogao da ih odvoji od terena. Povodom svega oglasila se i FIBA:

Određeni broj igrača i članova delegacija šest timova-učesnika („U18“ Evropskog prvenstva) u Nišu imaju simptome virusne infekcije. Timovi o kojima se radi su Finska, Grčka, Litvanija, Slovenija, Španija i Turska. Tačan uzrok bolesti i dijagnoze nije još utvrđen – stoji u saopštenju i dodaje se:

– Svi koji su pogođeni ovome su pod stalnim nadzorom teimskih lekara i lokalnih zdravstvenih vlasti. FIBA, Košarkaški savez Srbije i lokalni organizatori će nastaviti da prate situaciju i obaveštavaće javnost o svim novostima, uključujući i moguće odluke o novim terminima utakmica. FIBA želi brz oporavak svima.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter