0
Košarka

FOTO: Twitter/@MiamiHEAT

NIKOLA JOVIĆ UOČI STARTA PRIPREMA REPREZENTACIJE: ‘Čvrsto sam na zemlji – Nadamo se medalji!’

Objavljeno: 25.07.23 u 18:55

Nakon brojnih otkaza, malo ko veruje u njega i momke.

Srbija uskoro počinje pripreme za Mundobasket, a atmosfera u javnosti je takva, da se od naše reprezentacije manje očekuje nego inače zbog brojnih otkazivanja bitnih igrača. Ipak, treba biti optimista i verovati u momke koji su se odazvali pozivu, a jedan od njih je sjajni košarkaš Majami Hita, Nikola Jović.

 

‘Očekujem da se pokažem u najboljem svetlu, svi se nadamo zlatnoj medalji, ali to nije lako, to svi znamo, na nama je da se nadamo i videćemo šta će biti.’ – rekao je Jović za B92 i potom dodao:

‘Čvrsto sam na zemlji, prvo da budem među dvanaestoricom igrača, pa da odem tamo, nadam se da će se to desiti. Najvažnije je da damo maksimum i kada ljudi to vide, shvatiće da nam je stalo, igramo košarku i dajemo sve od sebe. Nadamo se medalji, ali potrebno je i malo sreće. Na Evropskom nismo imali sreće protiv Italije, nije lako, ali nadamo se najboljem.’ – zaključio je Jović.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter