0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

MATEUS SALDANJA PREŠAO U PARTIZAN I NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU: ‘Izbegavao je treninge, te nije ni dolazio na njih!’

Objavljeno: 25.07.23 u 20:35

Došlo je očigledno do nesprorazuma.

Partizan je pojačao svoj napad sjajnim Mateusom Saldanjom, koji stiže nakon solidne sezone u dresu Nefčija. Činilo se da nema nikakvih problema i nesuglasica, ali sada se oglasio njegov bivši klub, vidno revoltiran:

‘Fudbaler koji je u poslednjem intervjuu izjavio da ima ugovor s Nefčijem i da će ostati u ekipi do kraja, zatražio je od uprave kluba dopuštenje da ode nakon ove ponude. Ali, uprava kluba više ga je puta obavestila da ne želi da ga pusti zbog trenutne situacije, odnosno na početku sezone, nekoliko dana pre utakmica u Ligi konferencija. Uprkos svim ovim upozorenjima, Mateus Saldanja je iz mnogih razloga proteklih dana izbegavao da učestvuje na treninzima, te nije bio na treningu održanom 24. 07. 2023. godine.

Uprava je službeno obavestila i njega i njegovog menadžera o takvim postupcima. Navedeno je da Nefči, bez obzira na njihov identitet, neće nasilno zadržati nikoga kome je materijalnost iznad svega, ko nije vezan za njegove boje, ko nije spreman da se bor za dres. Stoga je odlučeno da se brazilski fudbaler izbaci iz tima. Onaj ko nije srcem uz Nefči ne treba da bude u klubu. U Nefčiju nema mesta za fudbalera kom je samo stalo do novca.

Želimo da uverimo naše navijače da će, uprkos činjenici da je Saldanja doveo našu ekipu u tešku situaciju nekoliko dana pred prvu utakmicu u LK, uprava i stručni štab kluba pronaći najprihvatljiviji izlaz iz te situacije. Trenutno se radi na ozbiljnom transferu kako bi se ojačala naša ofanzivna linija’ – stoji u saopštenju.

Rasplet se očekuje u narednim danima.

3
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter