0
Lifestyle

FOTO: Gorenje

VEŠ MAŠINE I RUKOMET: U Kelnu je održan TruckScout24 Fajnal for Evropske rukometne federacije

Objavljeno: 24.07.23 u 14:01

Veš mašine i rukomet idealna kombinacija koja osvaja srca navijača i nagrađuje ih

Sportski entuzijasti širom sveta imali su priliku da uživaju u još jednoj uzbudljivoj sezoni Lige šampiona Evropske rukometne federacije (EHF) za 2022/2023 godinu.  Nemački klub Magdeburg je napravio izuzetan povratak i osvojio šampionsku titulu nakon 21 godine čekanja. U velelepnoj Laksnus areni, u okviru TruckScout24 Fajnal fora, ponosni premijum partner lige – Gorenje je oduševio prisutne posebno opremljenim prostorom – Disco Wahing Saloon i prilikom da osvoje potpuno nove veš mašine.

Vatreni fanovi su zahvaljujući ovoj aktivaciji uživali u dinamičnom prostoru i osvežavajućem predahu od intenzivnih rukometnih utakmica, ali su i dalje bili u takmičarskom duhu. Posetioci štanda su imali priliku da okušaju sreću u hvatanju disko svetala na tabli kako bi dostigli minimum 110 poena u najkraćem mogućem vremenu. Ova aktivacija je ubrzo postala hit, privlačeći duge redove zainteresovanih u želji da budu deo uzbudljive avanture.

FOTO: Gorenje

Učesnici su imali priliku da se takmiče u timovima od po dva člana, a na kraju su najbolje ekipe nagrađene sa ukupno šest Gorenje veš mašina. Pobednički tim je postigao izvanredan rezultat dodirujući 110 svetala za neverovatnih 18 sekundi.

Kada je reč o rukometnim ekipama i zvezdama šampionata, Magdeburg je tokom čitave sezone oduševljavao navijače, jer su prevazišli sva očekivanja kvalifikacijom na Fajnal for Evropske rukometne federacije nakon 17 godina odsustva iz elitne evropske lige. Nakon pobede na penale u polufinalu protiv Barselone, nemački tim je ispisao istoriju pobedom protiv Barlinek Industrija Kjelca sa 30:29 u finalu takmičenja . Magdeburgu je to bila druga titula u EHF Ligi šampiona posle 2002. godine.  U uzbudljivoj borbi za treće mesto, Barsa je trijumfovala protiv Pariz Sen Žermena rezultatom 37 prema 31.

Kao pouzdan partner Lige šampiona Evropske rukometne federacije, kompanija Gorenje je posvećena rastu i uspehu ovog sporta. Od inovativnih tehnologija do modernog dizajna, Gorenje ima za cilj da unapredi iskustvo publike u rukometu, podižući nivo uzbuđenja i uživanja u igri. Uz stalnu podršku Gorenja, ljubitelji ove discipline mogu da se raduju još uzbudljivijim trenucima i nezaboravnijim iskustvima u budućnosti. Ukoliko želite da se upoznate detaljnije sa karakteristima Gorenje uređaja, možete posetiti prodavnice tehnike ili Hisense/Gorenje centre širom zemlje kako biste se uverili zbog čega je elitna evropska liga poverila poverenje upravo ovoj kompaniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter