0
ATP

FOTO: Twitter/Wimbledon

VELIKA ŠTETA: Đoković definitivno neće nastupiti u Kanadi!

Objavljeno: 24.07.23 u 08:19

Donekle očekivana odluka.

Đoković je nakon poraza u finalu Vimbldona na neki način najavio da verovatno neće igrati Master u Torontu, a danas je i zvanično potvrdio tu odluku.

‘Uvek sam uživao u Kanadi ali posle razgovora sa mojim timom, verujemo da je ovo ispravna odluka. Želeo bih da se zahvalim Karlu Hejlu, direktoru turnira, na razumevanju. Nadam se da ću moći da se vratim u Kanadu i Toronto u predstojećim godinama kako bih igrao pred sjajnim navijačima.’ – rekao je Novak, a odmah nakon toga se oglasio i Hejl, direktor turnira:

‘Naravno, razočarani smo što Novak neće igrati ove godine. On je neverovatan igrač i jedan od onih za koje znamo da su naši fanovi željni da ga gledaju. Nedostajaće nam, ali i dalje imamo dugu listu senzacionalnih igrača igrača koji su potvrđeni ove godine, uključući čak 41 od najbolja 42 tenisera na svetu.’ – zaključio je Karl Hejl.

Očekuje se da Đoković nakon što propusti ovaj turnir, zaigra na mastersu u Sinsinatiju.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter