0
Kladionica

FOTO: Admiral bet

NOVA EKSPEDICIJA JE KRENULA NA DNO OKEANA: Pogledajte šta se krije u njegovim dubinama!

Objavljeno: 24.07.23 u 15:45

Istraživač Viktor Veskovo i njegov tim su obišli sve svetske okeane i pretražili najdublje tačke poznate čoveku.

Ekpediciju za započeli od najdublja tačka Atlantskog okeana se nalazi pored ostrva Portoriko, nakon čega su prkosili ledenim vodama najopasnijeg okeana na svetu, FOTO, dok je dno Indijskog okeana bio izazov za sebe. Tu su pokušali da pronađu dokaze šta je izazvalo pet najpogubnijih cunamija u istoriji, dok im je krajnji izazov bio najdublji zaron na planeti, Marjanski rov, odnosno Marjanska brazda u Tihom okeanu.

U njenim dubinama su naišli na neverovatna otkrića, susreli su se sa fascinantnim novim vrstama živih bića, a samo mali deo te avanture se može proživeti zahvaljujući kompaniji AdmiralBet, putem nove Igre nedelje. Naime, Tidal Riches slot nas ove nedelje vodi na dno okeana, gde je skriveno 100 besplatnih spinova, koje će izroniti 50 najboljih istaživača koji do 30. avgusta odigraju najviše spinova na pomenutoj igri. Ovu zanimljivu Greebtube slot igru odlikuje atraktivan dizajn i uzbudljiv format sa kaskadnim simbolima, 50 dobitnih linija i poljem za igru koji varira od 5×3 do 6×4, dok maksimalan dobitak uvećava početni ulog 1.500 puta.

Jedini preduslov je da članovi ekspedicije imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je u par klikova kompletirati na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije sa ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Pored toga, ljubitelje virtuala očekuje i promo kod LUCKY koji im donosi 25% bonusa za popularne virtuelne igre na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta. Takođe, uz standardnu Kišu freebeta koja svakog dana pljušti na igri Aviatoru, održava se i Letnja trka u visinama gde će piloti koji u toj nedelji održe svoj avion najduže u letu podeliti fenomenalnih 100.000 dinara nedeljno, svake nedelje do kraja avgusta.

Za kraj, s obzirom da se nalazimo u drugoj polovini jula, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, istražite dubine okeana i izronite besplatne spinove!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter